Offisielt program for barn av Norges Tennisforbund.
 
 
 
Tennis Kids er designet av verdenseksperter innen barnetennis i samarbeid med en entusiastisk og dynamisk gruppe trenere i Norge. Tennis Kids tilbyr et komplett sett med verktøy og ressurser for å hjelpe klubber og trenere med å tilby det aller beste programmet for å holde barna i sporten .

 

 

HELHETLIG UTVIKLING AV SPILLEREN

 

 
OPPFØRSEL
Tennis Kids er opptatt av å hjelpe hvert barn med å oppnå god oppførsel gjennom deres engasjement i programmet. Finn ut hvorfor vi belønner adferd først!

 

 

 

NTF TENNIS KIDS TOUR

NTF Tennis Kids Tour er blitt et forbilde for små nasjoner over hele verden. Et helt unikt turneringskonsept for barn med over 1000 spillere som konkurrerer hver måned.

 
 

 

 
NTF TENNIS KIDS FERDIGHETER

Læreplanen vår skaper en komplett ferdighetutviklingsreise med muligheten til å legge til boosterferdigheter for mer engasjerte spillere.

LES MER 

 

AKTIV5

Å utvikle en spiller betyr også å utvikle en idrettsutøver. Så Tennis Kids inkluderer et komplett atletisk utviklingsprogram for unge spillere.

 

 

FINN UT MER

 

 

    BLÅTT NIVÅ                                       RØDT NIVÅ                                      ORANSJE NIVÅ                                   GRØNT NIVÅ
 
 

 

5155 Bønes
Bergen Tennisklubb Fjellsdalen 9
Book a program today!
Call us on 99 29 88 99