Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VÅR HISTORIE

Bergens Tennisklubb er en av Norges eldste tennisklubber, stiftet i 1898. Klubben har fokus på bredde, samhold og har tilbud for både mosjonsspillere og konkurransespillere. BTK tar i mot nye medlemmer, og tilbyr tenniskurs for alle aldersgrupper fra barn til pensjonister.

BTK eier et tennisanlegg som ligger på Årstad. Der er det 4 Euroclay utebaner og et klubbhus som også er barnehage på dagtid. Alle som er medlem spiller gratis på dette flotte anlegget. Her er det også gode parkeringsmuligheter. Medlemmer parkerer gratis, men må ha parkeringsbevis synlig i bilen. 

Beviset fås ved henvendelse til daglig leder. 

På Bønes disponerer klubben 3 grusbaner som også er gratis å spille på for alle medlemmer. Om vinteren leier klubben baner på Bergen Racketsenter. BRS har 4 Hard-Thru innendørsbaner. Det er her klubben holder sine tenniskurs.

Klubben arrangerer tennisskole på høsten og våren. Tennisskolen følger skolekalenderen og har oppstart August måned. BTK har tenniskurs for alle aldre fra 5 år og oppover – uansett nivå. Treningen foregår på Bergen Racketsenter og hver time består av 4-6 spillere og en tennistrener. Dette vil si at man får veldig god individuell oppfølging sammenlignet med andre idretter. Man kan låne tennisracket gratis første termin, slik at man kun trenger selv å stille med treningsklær og innesko.

NM Møhlenpris 1910

Klubben arrangerer også voksenkurs, her også med 4 eller 6 spillere på banen. Alle aldre fra 20 år og oppover kan være med på voksenkursene! I tillegg tilbyr Bergens Tennisklubb på tennisfritidsordning, hvor barne ikke trenger å være medlem av klubben for å være med! ” There is no better place to improve your skills in a relaxing and friendly environment than at our Tennis Club. Our tennis club was designed to make sure you can have the tennis experience you have been looking for. “