Junior Tennis Program

Junior Tennis Program

Bergens Tennisklubb tar imot juniorer fra 5 til 19 års alderen. Juniorer spiller i grupper i treningstidene. 

Bergens Tennisklubb følger etter Norges Tennisforbund anbefaling Play+Stay metodikken som er utarbeidet av det internasjonale tennisforbundet. Majoriteten av nasjonale forbund gjør det samme med svært gode resultater.

Nybegynneren bruker røde, oransje eller grønne baller. Disse går saktere, noe som gjør det enklere å motta, treffe og styre ballen. Racketene er tilpasset alder og nivå og banestørrelsen er mindre. Spillet – og senere turneringsformater er også tilpasset slik at alle får spille mye og uten særlig fokus på hvem som vinner eller taper. Det viktigste er å mestre og utvikle seg.

Nybegynneren er pålagt å delta i BTK sine klubbturneringer samt ROGY Tour.

På den måten lærer man teknikken enklere og progresjonen går raskere. Det bli moro å spille når man mestrer og merker fremgang.

Bergens Tennisklubb har spesielle trening for enkelte medlemmer som blir spurt/plukket ut for å delta i utviklingsgruppen . Treningsmetode for utviklingsgruppen er hentet fra spillerguiden til Norges Tennisforbund SLU – Spillerens Langsiktige Utviklingsplan (klikk på linken for vite mer om planen) SLU er basert fra den Canadiske planen og andre særforbund i Norge.

Utviklingsgruppen er pålagt å delta i nasjonale turneringer samt ROGY tour.

For å kunne delta i BTK sin Junior Tennis Program må du være medlem av klubben, også melde deg inn i Tennisskolen.

 

Bli medlem her !!!

 

Påmelding til Tennisskolen (klikk for linker for mer info)

Tennisskolen Vår

Tennisskolen Høst

 

 

 

5155 Bønes
Bergen Tennisklubb Fjellsdalen 9
Ta kontakt med oss i dag!
Ring oss på 992 98 899