Velkommen!

Bergens Tennisklubb

 

 

Bergens Tennisklubb er en av Norges eldste tennisklubber, stiftet i 1898. Klubben har fokus på bredde, samhold og har tilbud for både mosjonsspillere og konkurransespillere. BTK tar i mot nye medlemmer, og tilbyr tenniskurs for alle aldersgrupper fra barn til pensjonister.

BTK eier et tennisanlegg som ligger på Årstad. Der er det fire kunstgressbaner og et klubbhus som også er barnehage på dagtid. Alle som er medlem spiller gratis på dette flotte anlegget. Her er det også gode parkeringsmuligheter. Medlemmer parkerer gratis, men må ha parkeringsbevis synlig i bilen. Beviset fås ved henvendelse til daglig leder.

 

 

 

 

På Bønes disponerer klubben tre grusbaner som også er gratis å spille på for alle medlemmer. Om vinteren leier klubben baner på Bergen Racketsenter. BRS har seks innendørsbaner. Det er her klubben holder sine tenniskurs.

Klubben arrangerer tennisskole på høsten og våren. Tennisskolen følger skolekalenderen og har oppstart 22.08. BTK har tenniskurs for alle aldre fra 5 år og oppover – uansett nivå. Treningen foregår på Bergen Racketsenter og hver time består av 4-6 spillere og en tennistrener. Dette vil si at man får veldig god individuell oppfølging sammenlignet med andre idretter. Man kan låne tennisracket gratis første termin, slik at man kun trenger selv å stille med treningsklær og innesko.

 

 

NM Møhlenpris 1910

 

 

 

 

 

 

 

Klubben arrangerer også voksenkurs, her også med 4 eller 6 spillere på banen. Alle aldre fra 20 år og oppover kan være med på voksenkursene! I tillegg tilbyr Bergens Tennisklubb på tennisfritidsordning, hvor barne ikke trenger å være medlem av klubben for å være med! 

 

 

 

» There is no better place to improve your skills in a relaxing and friendly environment than at our Tennis Club. Our tennis club was designed to make sure you can have the tennis experience you have been looking for. «

Våre Trener

Coaches
Daglig Leder Trenersjef Jesper Mattias Rosberg
Daglig Leder Trenersjef Jesper Mattias Rosberg
Daglig Leder kr. 550,- Privattime
The object of the game is to play the ball in such a way that the opponent is not able to play a valid return.
Patrik Broddfelt
Patrik Broddfelt
Hovedtrener Patrik Broddfelt
Deltidstrener Thomas Bondevik
Deltidstrener Thomas Bondevik
Deltidstrener 400,- kr time
The object of the game is to play the ball in such a way that the opponent is not able to play a valid return.
5155 Bønes
Bergen Tennisklubb Fjellsdalen 9
Book a program today!
Call us on 99 29 88 99